Bestil et gratis kursus

Vi kommer gerne på besøg:

Præsentation:

Vi tilbyder en gratis præsentation af vores portalkoncept på dit gymnasium. Præsentationen vil typisk indeholde en konkret gennemgang af én eller flere portalers opbygning, indhold og vigtigste funktioner.

Præsentationen/oplægget er målrettet faggrupper, der overvejer at købe abonnement til vores portaler, varer ca. en time og kan skræddersyes efter faggruppens ønsker og behov.

Introduktionskursus:

Har I købt én eller flere af vores gymnasieportaler, kan det være en god ide at benytte jer af et gratis introduktionskursus for på den måde at sikre, at I kommer godt i gang med at bruge portalen.

På kurset vil I blive introduceret for portalens opbygning, funktioner og mange anvendelsesmuligheder i undervisningen. Som erfaren bruger af en portal vil man også kunne drage fordel af kurset i forhold til ny inspiration og høre om nyt indhold og funktionaliteter. Introduktionskurset varer 1-2 timer og kan skræddersyes i forhold til jeres ønsker og behov.

Derudover afholder vi gratis kurser på Gyldendal - se en oversigt her

Kontakt markedskonsulent Anne-Mette Illemann på 2237 0471 eller: anne-mette_illemann@gyldendal.dk for at bestille et kursus eller for mere information.